Thursday, November 3, 2011

Program Berkhatan budak2 dan dewasa Lelaki


Program seterusnya akan diadakan setiap hari sabtu pagi mulai pukul 9.00 hingga pukul 1.00 petang.




Klinik saya akan menganjurkan sessi 'Berkhatan untuk Budak Lelaki' sempena cuti sekolah mulai 23 hb Mac 2013 ini. Sessi ini akan dikendalikan olih doktor pakar bedah.
Tarikh dan waktu akan ditentukan kemudian. Prosedur berkhatan akan dilakukan dengan menggunakan bius lokal ( local anesthesia). Kos bagi setiap prosedur berkhatan bius lokal ialah RM 500. Untuk bius am (general anesthesia) kos RM 1000
Sesiapa yang minat menghantar anak2 lelaki untuk berkhatan diklinik saya dan juga lelaki dewasa khususnya mualaf, sila hubungi staff klinik.Beri nama anak dan ibu/bapa serta numbor talipon untuk booking dan confirmation.

     Klinik Dr. Hamid Arshat
     75M Medan Setia Satu,
     Plaza Damansara, Bukit Damansara,
     50490 Kuala Lumpur,
     Malaysia
    Telefon untuk temujanji:
  • 603 - 2094 5800
  • 603 - 2094 5262
  • 603 - 2094 1115
      Faks : 603 - 2094 9402

8 comments:

  1. Subhanallah...bagusnya family Dr Hamid, anak pun jadi doktor pakar jugak...semoga Allah memberi kekuatan untuk terus menyumbang bakti kepada masyarakat..amin

    ReplyDelete
  2. Terima kasih Fahmi, Alhamdulillah berkat doa semua. Saya lihat Blog Fahmi pun hebat. Syabas.

    ReplyDelete
  3. blh bgtau x berkhatan utk dewasa brape.?

    ReplyDelete
  4. salam maaf sy normaniza binti muda, sy nk tanya pernah x klinik dr melakukan khitan bagi perempuan, klu dr pernah blh tolg jelaskan sedikit mengenai khitan anak perempuann mcm mn....ada x effect melakukan khitan bagi anak perempuan???? ada x kesan dia sekiranya khitan perempuan dilakukan secara berlebihan??? terima kasih

    ReplyDelete
  5. salam dr ada nak pakai tukang sunat tak..saya dan partner boleh locum kat klinik dr

    ReplyDelete
  6. buatlah pilihan klinik yg bijak.banyak klinik2 yg menjalankan program berkhatan dgn harga yg berpatutan dgn kaedah yg sama.ini namanya klinik cekik darah

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. masih ade lagi ta na buat berkahtan ni RM berape?

      Delete